Algemene en leveringsvoorwaarden

Onze algemene en leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig. Wij streven naar een levering waarover u tevreden bent. Mocht u dat niet zijn, om welke reden dan ook, neemt u dan contact met ons op.

  1. De boeken op deze site worden u, in nieuwe staat, aangeboden door:

-Dutch 8 Publishing Company (Dementie & Empathie en CONTACT – in een complexe wereld) -Kroese Kits Uitgeverij (De dag door met dementie)

Handelsnamen van eigenaar van deze site:

WTD Beheer, Hoofdwal 97, 4207 EC  Gorinchem

Telefoon: +31 06 1313 6767

Mail: contact@dutch8.nl

Kamer van Koophandel nummer: 11044626

BTW nummer: NL807883050B01

  1. Levering

Uw bestelling van één of meerdere boeken verzenden wij binnen 24 uur. Bestellingen in het weekend en vrijdag na 15.00 uur worden op maandag verstuurd.

De verzending gaat per PostNL of DHL. De exacte levertijd is mede afhankelijk van de verwerking door deze postverwerkers.

  1. Retouren

Als u onverhoopt niet tevreden bent over uw bestelde boeken, dan kunt u binnen 8 dagen na ontvangst een verzoek tot retournering indienen. Stuur een mail naar: contact@dutch8.nl en wij helpen u verder. Als het boek in goede staat terugontvangen is, krijgt u het betaalde bedrag teruggestort. De verzendkosten van de retournering naar het verzendbureau zijn voor uw rekening.

  1. Elke bestelling wordt zorgvuldig verwerkt. Mocht u niet tevreden zijn, dan staan wij open voor uw op- en aanmerkingen. Neemt u dan per mail contact met ons op.
  1. Op elke overeenkomst (de aankoop van één of meerdere boeken) is Nederlands recht van toepassing.